Despre mine

De curand un domn profesor ne-a oferit sansa de a ne demonstra ca ne cunoastem. Am avut de scris un text intitulat ,,Cine sunt eu?”.

Mi-a venit in minte perioada in care nu eram in stare sa spun nici doua cuvinte despre mine, nu stiam cine sunt, ce vreau. Sincer nici pana in momentul in care am pus creionul pe hartie, nu credeam ca stiu cine sunt. Incet am inceput sa imi desenez un chip format din cuvinte incarcate cu cate o trasatura a mea, mi-am facut ochisorii prin spiritul meu de observatie, gurita prin faptul ca mereu sunt cu zambetul pe buze si incet mi se contureaza toate partile corpului, fiecare particica marcata de cate o experienta, in spatele carora sta un suflet, ce incearca si se straduieste sa devina mai bun pe zi ce trece. Nu m-am putut opri si mi-a iesit un chip de 4 pagini, patru pagini stau pentru mine si inca puteam continua.

Experientele, familia, facultatea, prietenii, iubirea mea m-au ajutat sa ma definesc, sa stiu cine sunt si ce vreau. Am  realizat ca m-am maturizat, am evoluat si nu constientizasem asta sau poate ca stiam dar nu imi venea sa cred.  Cauza sunt toti cei care au intrat, ramas sau iesit din viata mea si au reusit sa lase o amprenta in viata mea. Sunt toate actiunile mele si imi asum responsabilitatile pentru ele…

Mi-am desenat chipul prin cuvinte ce se imbratiseaza in metaforele unui suflet ce odata era ratacit….

Sursa imagine

Reclame
  1. foarte frumos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: